Speilrefleksbrukere – nybegynnere  

Vennligst gå til min nye webside på https://edmund-schilvold.com for å se den oppdaterte kursoversikten.

Paradisbukta, Jeløy
   
   
   
   
   
   

 
 
 
 

 

Hva noen av fotokurs-deltakerne sier

"Tusen takk for oppsummeringen og ikke minst – tusen takk for en flott helg. Du er en fantastisk pedagog som maler også verbale bilder med stor grundighet og tålmodighet. Det gjør det lett å forstå – både teori og praksis. Kombinasjonen av praktisk fotografering, teori og bildebehandling var helt ypperlig. Du behersker komposisjon både i bilder og i undervisning! Kurset har gitt meg inspirasjon til å fotografere mer, og til å leke med bildebehandling i Photoshop."
Karen Hannasvik, Biri
Deltaker på kurset fra 5. til 7. november 2010

Tusen takk for en flott og lærerik helg – det praktiske og teoretiske var midt i blinken for en som trengte litt mer grunnleggende kunnskap om fotograferingens irrganger.
Terje Måkestad, Oslo
Deltaker på kurset fra 5. til 7. november 2010

"Har lært utrolig mye på disse tre dagene, og gleder meg til å fortsette med fotografering og etterbehandling i Photoshop. Synes også det var kjekt at vi var en liten gruppe, sånn at alle fikk individuell veiledning."
Bjørg Unndis Dale, Oslo
Deltaker på kurset fra 5. til 7. november 2010

"Takk for et flott kurs! En intensiv helg med en fin kombinasjon av mye fotografering ute i naturen og nyttig teori for å øke forståelse. Veldig bra veiledning underveis. Har lært veldig mye som jeg nå skal ta med meg videre. Photoshop-sesjonen var glimrende."
Ola Smith, Hosle
Deltaker på kurset fra 24. til 26. september 2010

Tusen takk for et lærerikt kurs. Jeg fikk ny inspirasjon til å fotografere mer, og til å bruke bildebehandlingsprogrammet mer systematisk. Dette var morsomt. Du er god til å forklare, og ditt brennende engasjement for fotografering var lett å se. Så, tusen takk for tre flotte dager!
Anne Sofie Røimål, Oslo
Deltaker på kurset fra 24. til 26. september 2010

"Kurset var meget bra lagt opp, med en flott blanding av teori og praksis. Det var veldig bra at praksisen fulgte rett etter teoridelen, slik at vi fikk prøvd ut ting umiddelbart. Jeg har lært utrolig mye om kamerainnstillinger, og om det å kunne se motiver ute i naturen."
Shirley Christell Løvtangen, Sarpsborg
Deltaker på kurset fra 4. til 6. juni 2010

"Tusen takk for denne helgen! Som du forhåpentligvis forsto, var jeg svært fornøyd på alle måter. Kanskje passet jeg med mitt kunnskapsnivå og erfaringer nøyaktig inn i profilen til den ideelle deltager. I hvert fall ga kurset meg mer enn foventet av konkrete tips, råd og ny forståelse. På bakgrunn av dette ga kurset meg så mye inspirasjon at jeg ikke kan vente med å få satt i gang med den nye viten. Dette skal det bli bedre og flere bilder av!
Tore Lie, Son
Deltaker på kurset fra 26. til 28. mars 2010

"Takk for oppdatert informasjon. Vil ta med at jeg fikk stort utbytte av kurset i mars i år. Bruker det vi lærte på kurset hyppig!"
Andreas Sinding-Larsen, Oslo
Deltaker på kurset fra 12. til 14. mars 2010

"Hei Edmund! Vil bare takke for flotte dager. Det var utrolig interessant og lærerikt, og ga meg inspirasjon til å løpe ut i dag tidlig - ut i morgentåken som lå tungt over skogen her."
Elisabeth Maria Sandaker, Råde
Deltaker på kurset fra 16. til 18. oktober 2009

"Takk for en strålende helg på Jeløy, med en perfekt blanding av teori og praksis! Har fått både ny kunnskap og inspirasjon."
Anne Gunn Pedersen, Søgne
Deltaker på kurset fra 2. til 4. oktober 2009

"Takk for en kjempe fin helg. Jeg har lært masse og gleder meg til å eksperimentere med alt jeg har lært. Jeg synes kurset var veldig godt lagt opp med to dager 'ute i felt' og en dag inne med redigering."
Ann-Kristin Bræck, Moss
Deltaker på kurset fra 18. til 20. september 2009

"Vil takke for en veldig lærerik, inspirerende og morsom helg i fint vær og vakre omgivelser. Kunne litt da jeg kom, men dro hjem med nye kunnskaper, ny inspirasjon og ny giv."
Stian Halvorsen, Jessheim
Deltaker på kurset fra 18. til 20. september 2009

"Tusen takk for flotte dager på vakre Jeløy. Kari og jeg var enige om at vi hadde hatt stort utbytte av dagene på ditt kurs. Nå er det opp til oss."
Reidun Hovind Haugland, Asker
Deltaker på kurset fra 28. til 30. august 2009

"Tre intense dager med en fin blanding av både teori og praktiske øvelser i naturskjønne omgivelser på Jeløy. Kurset var for meg en veldig god repetisjon av gammel fotokunnskap i kombinasjon med at det ga meg en veldig god innføring i den digitale verden og fikk meg i gang i Photoshop. Kurset gav meg også en masse inspirasjon til å se motiver og "bilder" - anbefales!"
Dag Erik Storberget
Deltaker på kurset fra 17. til 19. april 2009

Fotograf Edmund Schilvold Fototjenester Fotokurs Bildegalleri Bokutgivelser Designtjenester Om Schilvold Kursleder Forfatter Turguide www.schilvold.com edmund@schilvold.com